Delodajalci - navodila

Spremeni geslo

V meniju kliknite na “Spemeni geslo”. Potem si po želji spremenite geslo, kot “Staro geslo” vpišite geslo, ki ste si ga naredili ob registraciji.

Urejanje vašega profila

V meniju kliknite na “Profil”. Naložite vaš logotip in nastavite oz. vpišite vaše osnovne podatke za podjetje ter dodajte vaša socialna omrežja.

Dodajanje brezplačnega oglasa

V meniju kliknite na “Objavi brezplačen oglas”. Izpolnite vsa polja. Ko boste zaključili z vnašanjem vaših podatkov, kliknite na gumb “Pošljite”. Nato bomo oglas pregledali in ga objavili na zaposlitvenem portalu MojaSluzba.si. Ko je oglas objavljen, vas o tem tudi obvestimo.

Dodajanje zakupljenega oglasa

V meniju kliknite na “Objavi zakupljen oglas”. Ker želimo, da vaš oglas izgleda lepo in da je google prijazen (da ga ljudje najdejo) nam posredujete vaš dizajn oglasa. Če tega nimate vam ga lahko mi oblikujemo po vašem CGP-ju. Ko boste zaključili z nalaganjem vašega dizajna, kliknite na gumb “Pošljite”. Nato bomo oglas pregledali in ga objavili na zaposlitvenem portalu MojaSluzba.si. Ko je oglas objavljen, vas o tem tudi obvestimo.

Ogled statistike

V meniju kliknite na “Nadzorna plošča”. V tem razdelku lahko spremljate statistiko vaših objavljenih oglasov. Vidite število ogledov vašega oglasa, vašega profila (podjetja), lahko spremljate koliko iskalcev se je prijavilo na vaš oglas, itd…

Moji oglasi

V meniju kliknite na “Moji oglasi”. V tem razdelku lahko vidite vse vaše objavljene oglase, kjer lahko tudi spremljate statistiko glede ogledov in prijav na posamezen oglas.

Iskalci - navodila

Spremeni geslo

V meniju kliknite na “Spemeni geslo”. Potem si po želji spremenite geslo, kot “Staro geslo” vpišite geslo, ki ste si ga naredili ob registraciji.

Urejanje vašega profila

V meniju kliknite na “Profil”. Naložite vašo sliko in nastavite oz. vpišite vaše podatke, da lahko z delodajalcem čimprej vzpostavita stik.

Moje prijave

V meniju kliknite na “Moje prijave”. V tem razdelku lahko vidite vse vaše prijave na določena delovna mesta oz. na oglase. Vidite tudi kdaj oglas poteče.

Moj življenjepis

V meniju kliknite na “Moj življenjepis”. V tem razdelku lahko naložite vaš življenjepis. V tem primeru, ko se boste prijavili na oglas za delovno mesto, bo delodajalec takoj videl vaš CV (življenjepis).

Ogled statistike

V meniju kliknite na “Nadzorna plošča”. V tem razdelku lahko spremljate statistiko na koliko delovnih mest ste prijavljeni, število ogledov vašega profila, zadnje prijave na delovna mesta, itd…