Za iskalce

Registrirate se tako, da kliknete na povezavo Registracija in izpolnite potrebne podatke. Ali kliknete v zgornjem meniju na “Prijava/Registracija”.

Z registracijo pridobite vpogled v vaše prijave na oglase, dodate lahko svoj življenjepis CV, urejate svoje podatke, pošljete sporočilo potencialnemu delodajalcu, itd… 

Da, registracija je brezplačna.

V portal MojaSluzba.si se prijavite s kliknom na gumb Prijava / Registracija v zgornjem desnem kotu portala. Na mobilnih napravah pa s klikom na ikono uporabnika.

Tako, da v iskalniku na vstopni strani vpišete željeno zaposlitev npr. “Kuhar” in iskalnik vam bo vrnil vse oglase glede na vaše iskanje. Lahko pa tudi v glavnem meniju (zgoraj) kliknete na “Vsi oglasi” in prebrskate kaj vam najbolj ustreza.

V tem primeru nam lahko pišete na mail info@mojasluzba.si ali izpolnite obrazec na Kontakt strani.

Za delodajalce

Registrirate se tako, da kliknete na povezavo Registracija in izpolnite potrebne podatke. Ali kliknete v zgornjem meniju na “Prijava/Registracija”.

Za oddajo zaposlitvenega oglasa je potrebno izbrati enega izmed paketov. Ob zakupu paketa imate možnost oddaje zaposlitvenega oglasa preko uporabniškega vmesnika. Ob zakupu paketa hkrati prejmete navodila za uporabo uporabniškega vmesnika.

Izgled oglasa vam naredimo po vašem dizajnu v kolikor imate zakupljen Premium paket. V tem primeru vam naredimo unikaten izgled oglasa po vaših željah.

Statistiko oglasov lahko spremljate preko uporabniškega vmesnika, v katerega vam je omogočen vstop ob registraciji.

Seveda. V takšnem primeru ali ob kateremkoli drugem vprašanju nas lahko kadarkoli kontaktirajte. Z veseljem vam bomo prisluhnili in skupaj našli ustrezno rešitev.

Za uporabo uporabniškega vmesnika portala ne potrebujete prav nobenega predznanja. Zasnovan je tako, da z lahkoto navigirate po njem ter opravljate z njim.

Vaš oglas bo uvrščen med top oziroma izpostavljene oglase, če boste imeli zanj zakupljen  Premium paket. Le ta namreč, zraven ostalih ugodnosti, omogoča izpostavljenost oglasa.

Da. Vaš oglas bo prilagojen tudi za vse ostali naprave oziroma resolucija. Izgled unikatnega oglasa bo temu ustrezno prirejen, a še vedno v stilu vašega unikatenga oglasa.

V kolikor bi želeli spremeniti/urediti katerikoli vaš oglas nas lahko kontaktirajte. Prisluhnili vam bomo ter vaš oglas ustrezno posodobili.

Prijavljene kandidate lahko kontaktirate direktno preko uporabniškega vmesnika portala, ki omogoča direktno komunikacijo med delodajalci ter iskalci zaposlitve.